Ord tävling


Tävlingen går ut på att komma på en sån rolig mening som möjligt till bilden under.
Jag kommer att välja två stycken som kommer att utses på fredag under Rebb's roliga fredag.
Priset är en länkning till valfri sida, te x blogg, facebook eller något annat. Den länken kommer visas i slutet av filmen som jag kommer lägga upp under nästa helg :)


TÄVLINGS BILDEN (mosters katt Tiger )


Kommentarer
Postat av: Viktor aggelid

vilka var jag med igår? hade jag kul? bör jag kolla efter sjukdomar?

2010-08-07 @ 23:19:43
Postat av: daniel karlsson

undrar vilka som är i min källare denna morgon då,mina drömmar säger mig att det var en lyckad jakt

2010-08-07 @ 23:27:28
Postat av: jimmie lundvall

dom säger att min flaska är halv tom,men jag säger den är halv full

2010-08-07 @ 23:29:30
Postat av: madelene karlsson

Detta är en sorlig historia om en katt som började som en väldigt pumpad tiger som kallades Tony The Tiger som röt DOM ÄR GREAAT! men som det är med varje kändis så gick det åt hjärnan och han började med knark så han krympte så lilla tiger som nu blivit av med sina muskler och sin scarf har nu gästat på milkos förpackningar ett tag tagit slut, och här ser vi den föredetta iconen i nutid verkligen sorligt.

2010-08-07 @ 23:33:20
Postat av: Igor

Nu är ja fjortis och vad ska ja göra ja ska börja med att hitta någon att förföra. För ikväll är det fest och då ska de ske, Ja hoppas att ni hänger med. Jag ska hoppa och dansa så mycket ja hinner, ja måste dricka mer så minnet försvinner

2010-08-08 @ 02:00:33
URL: http://igoor.blogg.se/
Postat av: Lisa

the life of kissie!

2010-08-08 @ 15:05:18
URL: http://lisasalvin.blogg.se/
Postat av: josefine

ååh äntligen slapp jag undan dem där konstiga människorna som vill ta på mig vad är det för roligt med att ta på mig och känna min päls och lyfta mig som om jag blir gladare av det, men nu när jag äntligen får göra en av mina favorit saker ska jag tänka på nåt mycke bättre, mat kanske, vad ska jag äta för mat ikväll? :)

2010-08-08 @ 21:33:18
URL: http://josefinejirhed.blogg.se/
Postat av: julia lindvall

Då gubben Pettson är hos Gustavssons fru medans själva Gustavsson är borta brukar Findus ta detta tillfälle i akt och springa till den hemliga dörren i källaren,det är där gubben Pettson har sin hemkokare. I vanliga fall så brukar findus bara dricka 1-3 klunkar och sedan sätta sig på trallen och sitta och få mucklorna mörda varandra för någon kork hemkok ala Pettson. Men just den här dagen så tog Findus inte bara 1-3 klunkar utan hn tog 14 klunkar, anledningen till varför alla dessa klunkar var för gubben Pettson kom in och luktade som Findus gör då han dricker hemkoket, där stod han gubben Pettson med sin stora hatt och vinglade med saxen i höger handen och skrek högt

Findus för ditt eller jag menar vårt bästa så ska du bara sitta stilla och sen får vi inga mer Findusar för det klarar vi inte av.



Lilla Findus försökte fly men gubben Pettson var väldigt snabb med att kasta flaskan i Findus bakhuvud så det vart svart.



När Findus vaknade visste han vad som hade hänt. Pettson hade åkt till Gustavssons fru som han gör varje dag vilket innebar att Findus har 10 minuter på sig innan Pettson är klar.



Findus rusar ner fort till den hemliga dörren och ser pettsons hjärtmedicin.Findus sväljer alla hjärtmedicin piller med hjälp av hemkoket som pettson har gjort



här uppe har vi Findus livlös.

om du är emot djur kastering så var vänligen att smsa ordet Tiger till nummer 070619187

2010-08-08 @ 22:36:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0